laserontharing mannen

Laser ontharen mannen

Tegenwoordig kiezen mannen er steeds vaker voor om minder lichaamshaar te hebben. Mannen willen het ongewenste haar verwijderen. Dat geldt vooral voor het ongewenste rug haar. Sommige jongens hebben vachtzakken rond de schouderbladen en onderaan de rug. Anderen hebben ongewenste haar op andere gebieden. Bij Laser Ontharen Rotterdam zien we steeds meer mannen die het ongewenste haar willen verwijderen met behulp van een laserontharing behandeling.

Andere methodes om ongewenste haar te verwijderen

In het verleden namen mannen hun toevlucht tot verschillende methoden voor het verwijderen van ongewenste haar. Met je partner je lichaamshaar waxen was populair voor grotere gebieden op het lichaam. Vooral gebieden op het lichaam die veel tijd nodig hadden om te scheren. Zo kon je je rug, benen of armen laten waxen, maar alle bekende methoden om je ongewenste haar te verwijderen was en is nog steeds allesbehalve definitief. Bovendien kan het scheren/ waxen zorgen voor ingegroeide haartjes. Ja dat klopt, je kunt ingegroeide haren ontwikkelen door het scheren. Daarom kiezen er steeds meer mannen voor laser ontharen voor mannen, waarbij je je nooit meer hoeft te scheren en je ook geen last meer hebt van ingegroeide haartjes. 

Lasers doen het beter bij het verwijderen van ongewenste haargroei

Lasers zijn verreweg de meest effectieve en efficiënte methodes om grote delen van het ongewenste haar op de rug te verwijderen, maar ook het ongewenste haar op andere lichaamsdelen. Bij Laser ontharen Rotterdam hebben we de beste laser voor definitieve ontharing tot onze beschikking. De nieuwste lasertechnologie bij laser ontharen Rotterdam kunnen we afstemmen op uw situatie op basis van haarkleur, huidskleur, dikte van de haren in kwestie en andere variabelen.

Dit is waarom mannen dol zijn op de laser ontharen bij Laser Ontharen Rotterdam:

–   Geen jeukende achterkant meer 

–   Je hoeft je niet meer elke dag te scheren

–   Meer zelfvertrouwen bij het uittrekken van je shirt

– Geen huidirritatie en ingegroeide haartjes meer door het scheren

– 90% definitieve haarvermindering

Hoeveel laserontharing behandelingen heb ik nodig?

Alleen omdat je meer haar op je rug hebt, verandert het proces van een laserontharing behandeling niet. We stralen een beetje laserenergie op het ongewenste haar. De melanine in de haarschacht absorbeert de lichtenergie, die direct wordt omgezet in warmte. Deze warmte gaat vervolgens door de haarschacht naar het haarfollikel, vernietigt of beschadigt het haarfollikel en voorkomt zo toekomstige haargroei. Om effectief laser ontharen voor mannen toe te passen, moet je zoveel mogelijk haren vangen in de “groeifase” van de haar levenscyclus. Het levenscyclus kan zich namelijk ook in de overgangsfase of rustfase bevinden, dan is het laser ontharen voor mannen niet effectief. Hierdoor zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk om de haren weg te laseren in de groeifase. We merken dat onze mannelijke klanten rond de 8 behandelingen nodig hebben om van hun ongewenste haargroei af te zijn.

Wil je een laserontharing behandeling voor jouw ongewenste haargroei? Neem dan contact op met de experts van laserontharing bij laser ontharen Rotterdam via het contactformulier voor een gratis intakegesprek.