+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Ingegroeide haren

Nooit meer last van Ingegroeide Haren

Laser Ontharen Rotterdam kan jou helpen met het definitief verwijderen van jouw ingegroeide haren. Wellicht heb je al veel tips toegepast om minder of minder snel ingegroeide haren te krijgen, maar om nooit meer last te hebben van ingegroeide haren, is er maar één oplossing; Laser Ontharen tegen ingegroeide haren. Laser ontharing is definitieve ontharing. Door Laser Ontharing toe te passen, kom je effectief van je ongewenste haren af. Tijdens het laser ontharen wordt er een lichtstraal uitgezonden op het haar, waardoor het aantal haren minder en dunner worden. Hierdoor neemt ook het aantal ingegroeide haren af en voelt de huid zachter aan. Uiteindelijk zult u geen last meer hebben van uw ingegroeide haren.
Heeft u last van ingegroeide haren op uw lichaam of op uw gezicht? Wij kunnen u ermee helpen, want Laser Ontharen is toepasselijk op het gehele lichaam en gezicht. Kwaliteit en persoonlijke service is wat u kunt verwachten bij Laser Ontharen Rotterdam.

Het einde van ingegroeide haren!

Ingegroeide haren en scheren gaan samen. Pijnlijk, vervelend… hoe je ze ook wilt noemen, ingegroeide haren zijn een ongewenste bijwerking van scheren. Gelukkig hebben we bij Laser Ontharen Rotterdam de oplossing om nooit meer last te hebben van ingegroeide haren; een laserontharing behandeling! Laserontharing zorgt niet alleen voor definitieve ontharing van je ongewenste haargroei, maar ook dat je nooit meer last hebt van ingegroeide haren. Daarom komen veel mensen die regelmatig last hebben van ingegroeide haartjes naar Laser Ontharen Rotterdam voor een laserontharing behandeling om voorgoed van hun ingegroeide haartjes af te komen.

Wat is een ingegroeide haar?

Een ingegroeide haar is een haar die in de huid vast komt te zitten en niet naar buiten toe doorbreekt. Een ingegroeide haar ontstaat meestal door het scheren. Ingegroeide haren komen in de huid vast te zitten wanneer ze terug groeien nadat ze geschoren of geplukt zijn. Als je last hebt van ingegroeide haren kan dit ook pijnlijk zijn. Het haar zelf is niet pijnlijk omdat het per ongeluk onder de huid gaat; het is de ontsteking die ertoe leidt dat het ingegroeide haar pijnlijk is.

Hoe ontstaat een ingegroeide haar?

\Een ingegroeide haar is een haar die een neerwaartse lus maakt. Wanneer een haarlok een haarzakje binnenkomt, ontstaat er een neerwaartse lus. Het haar groeiproces is bij een ingegroeide haar niet het probleem, het is dat het haar vast komt te zitten in de follikel. Hierdoor wordt het omringende weefsel ontstoken en kan er een ingegroeid haar abces ontstaan.

Waarom krijg ik ingegroeide haren?

Ingegroeide haren krijg je vaak door het scheren. Sommige mannen hebben de neiging om ingegroeide haren op hun gezicht en hals te ontwikkelen. Dit kan het gevolg zijn van grove of gekrulde haren die sneller ingroeien. Voor vrouwen kan het scheren rond bijvoorbeeld de bikinilijn leiden tot meer ingegroeide haren, die ook nog eens lelijk worden door de ontsteking die zichtbaar wordt.

Wat zijn de symptomen van ingegroeide haren?

Hoewel ingegroeide haren geen gezondheidsproblemen veroorzaken, zijn ze zeker een irriterend onmiddellijk probleem. Ingegroeide haren kunnen onaangename symptomen veroorzaken:
– Jeuk
– Pijn
– Roodheid of hyperpigmentatie
– De vorming van kleine stevige bultjes, ook wel papels genoemd
– De vorming van puisten
– De vorming van abcessen

Om zo lang mogelijk een mooie witte tint van uw tanden te behouden is het van belang dat u uw tanden na het tanden bleken goed blijft verzorgen.

Omgaan met ingegroeide haren

Ingegroeide haren zijn vervelend en lastig. Deze ingegroeide haren die weer in de huid komen na het scheren of harsen kunnen donkere vlekken op uw huid veroorzaken en kunnen zelfs gaan ontsteken en rode bulten veroorzaken. Bij Laser Ontharen Rotterdam helpen we onze klanten om geen last meer te hebben van hun ingegroeide haren door hun ingegroeide haren te verwijderen.

Wat kan ik aan mijn ingegroeide haren doen?

Een laserontharing behandeling ondergaan! Laser ontharen kan het haar definitief verminderen in gebieden die vatbaar zijn voor het ontwikkelen van ingegroeide haren, wat hun recidief zal verminderen. Bovendien zal door laserontharing behandelingen de haarzakjes vernietigd worden, waardoor de kans op het ontwikkelen van ingegroeide haren afneemt. Bij Laser Ontharen Rotterdam zetten we de beste laser in voor het definitief verwijderen van haar over het hele lichaam, inclusief ingegroeide haren! Dus kom vooral langs

Hoe verwijder je ingegroeide haren?

Voor het behandelen van ingegroeide haren gebruiken we hetzelfde proces als onze cosmetische laser ontharing; we doen het alleen in een meer gelokaliseerd gebied. We richten de laserenergie op het gebied waar het ingegroeide haar zich gewoonlijk vormt. De laserenergie wordt geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht (de melanine geeft het haar zijn kleur), waar het wordt omgezet in warmte. De warmte-energie stroomt langs de haarschacht naar het haarzakje. In het haarzakje beschadigt of vernietigt de hitte het haarzakje en daarmee het vermogen van dat haarzakje om haar te laten groeien. Nu is er geen kans dat zich in dat gebied ingegroeide haren ontwikkelen en ook geen huidabcessen.

Heeft u last van herhaaldelijk ingegroeide haren of ingegroeide haar abcessen? Misschien is het dan tijd om ze voorgoed kwijt te raken. Neem contact op met de experts van laserontharing bij Sara Beauty Clinic via het contactformulier en zij zullen u verder helpen.

Hoe verwijderen lasers ingegroeide haren?

Haarzakjes zijn het doelwit, of ze nu normaal haar kweken of haren kweken die krommen en weer in de huid komen. We hebben het licht van de ontharingslaser zo ingesteld dat deze overeenkomt met de melanine in de haarschacht. Vervolgens sturen we korte pulsen laserenergie naar beneden op de ongewenste haren. De melanine in de haarschacht absorbeert de laserlichtenergie en zet deze onmiddellijk om in warmte. Deze warmte reist vervolgens door de haarschacht naar de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden beschadigd of vernietigd. Zo wordt er voorkomen dat het haar in de toekomst groeit.

Waarom heb ik meer nodig dan een enkele sessie laserontharing?

De sleutel tot het succesvol beschadigen van het haarzakje is het vangen van het haar in de groeifase van de levenscyclus van het haar. In deze fase is het haar nog steeds actief verankerd in het haarzakje en wordt het gevoed. Laserenergie kan zo het haarzakje bereiken en vernietigen. De reden dat er meer dan een enkele sessie nodig is, is omdat het haar zich ook in de overgangs- of rustfase kan bevinden. In deze beide fasen van de levenscyclus van het haar is het haar in de afscheiding of is het al afgevallen. Aangezien deze haren niet langer actief verankerd zijn in het haarzakje, kan de laserenergie niet door de haarschacht naar de follikel reizen. Dus wanneer deze haren worden geraakt tijdens een ontharings sessie, worden ze niet beïnvloed door de laserenergie. Daarom zijn meerdere sessies nodig: om zoveel mogelijk haren te vangen in de actieve/ groeifase.

Zou het helpen om mijn ingegroeide haren te verwijderen bij Laser Ontharen Rotterdam?

Ja! Voor de meesten zijn ingegroeide haren meestal slechts een incidenteel probleem, maar voor sommige mensen zijn ze een terugkerend probleem. Ze kunnen zelfs tot infecties leiden en vereisen mogelijk een antibioticumreeks. Sommige mensen zijn meer vatbaar voor ingegroeide haren in hetzelfde gebied, meestal op het gezicht of de bikinilijn. Daarom is het zeer verstandig om je ingegroeide haren te laten verwijderen bij Laser Ontharen Rotterdam.

 

Heb je last van ingegroeide haren? Dan hebben we bij Laser Ontharen Rotterdam de oplossing tegen ingegroeide haren! Bij Laser Ontharen Rotterdam geven we namelijk een beetje laser licht op jouw ingegroeide haren en na een aantal laserbehandelingen kun jij van je ingegroeide haren af zijn. Bovendien zal je ook geen last meer hebben van ontstekingen en irritaties die de ingegroeide haren veroorzaken. Hierdoor krijg je een mooie gladde huid na het behandeltraject van laser ontharen. Wil jij van je ingegroeide haren af? Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten bij Laser Ontharen Rotterdam. Een intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.