+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

GEZICHTSHAAR LASER ONTHAREN

Gezichtshaar Laser Ontharen / Definitief Ontharen Rotterdam

Bij Laser Ontharen Rotterdam kunt u terecht voor definitieve ontharing van gezichtshaar door het gezicht te laseren. Niemand wilt ongewenst haar op het gezicht. Het gezicht is immers het eerste wat opvalt als je naar iemand kijkt. Snorharen en bakkebaarden vallen meteen op. Als je haar op je gezicht hebt, vermindert dat je zelfvertrouwen. Om je zelfvertrouwen te vergroten, moet je kiezen voor laser ontharen van het gezicht. Dus om je snorhaar of bakkebaard niet elke dag te hoeven scheren, kun je je gezicht laseren.

Het maakt dus niet uit of je een man of vrouw bent voor het definitief verwijderen van gezichtshaar. Een laserontharing behandeling van het gezichtshaar is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen geschikt. Bij Laser Ontharen Rotterdam is er de beschikbaarheid voor zowel mannelijke als vrouwelijke laserbehandelingen. U kunt een laserbehandeling krijgen, ongeacht uw geslacht. Dus als u het ook zat bent om uw snorhaar, wangen en bakkebaarden elke dag te scheren, kom dan langs bij Laser Ontharen Rotterdam voor een gratis intakegesprek over gezicht laseren.

Waxen of Laseren?


Waxen of Laseren van Gezichtshaar?

Als vrouw zijnde willen we ons als laatste overal op ons gezicht te moeten scheren. Dat is de dagelijkse routine van mannen! Maar we kunnen waxen of epileren, toch? Dat kan, maar u heeft waarschijnlijk liever de voordelen van het gezicht laseren: de laser voor definitief ontharen….

– Vermindert definitief haar op de bovenlip, bakkebaarden, kin en nek
– Vermijdt de nasleep van het scheren: scheerbrand, bultjes, ingegroeide haartjes
– Laat je gezichtshaar voorgoed vergeten
– Verwijdert definitief 85-90 procent van je gezichtshaar
– Zorgt ervoor dat elk haar dat opnieuw groeit, fijner en bleker wordt
– Is veilig en comfortabel

Ontdek de Voordelen en Overwegingen van Gezichtshaar Laser Ontharen


Voordelen

  • Permanente Haarvermindering: Gezichtshaar laser ontharen biedt langdurige resultaten, met permanente haarvermindering na een reeks behandelingen. Het haar dat teruggroeit, is meestal dunner en minder opvallend.  
  • Pijnloos en Comfortabel: In vergelijking met andere ontharingsmethoden is laser ontharen vrijwel pijnloos en comfortabel. De meeste mensen ervaren slechts milde tintelingen tijdens de behandeling.
  • Snel en Efficiënt: Laserbehandelingen zijn snel en efficiënt. Kleine gebieden kunnen in enkele minuten worden behandeld, wat het ideaal maakt voor mensen met een drukke levensstijl.
  • Geschikt voor Verschillende Huidtypen en Haarkleuren: Moderne laserapparatuur is ontworpen om verschillende huidtypen en haarkleuren aan te kunnen. Dit maakt laser ontharen geschikt voor een breed scala aan mensen.
  • Geen Ingegroeide Haartjes: In tegenstelling tot scheren en waxen voorkomt laser ontharen ingegroeide haartjes, rode bultjes en irritaties. Het helpt de huid glad en vrij van oneffenheden te houden.
  • Verbetering van de Huidtextuur: Laser ontharen kan ook de algehele huidtextuur verbeteren, waardoor de huid zachter en gladder aanvoelt.

Bij onze kliniek voor gezichtshaar laser ontharen in Rotterdam streven we ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Gezichtshaar laser ontharen is een effectieve en populaire methode voor permanente haarvermindering, die veel voordelen met zich meebrengt. De behandeling is vrijwel pijnloos, geschikt voor verschillende huidtypen en haarkleuren, en voorkomt ingegroeide haartjes en irritaties. 


Laser ontharen van het gezicht gaat zonder de schadelijke effecten van scheren of harsen. Het voordeel van laser ontharen is dat het gezichtshaar veilig en definitief wordt verwijderd, waardoor uw zelfvertrouwen wordt vergroot en irritatie van de huid wordt voorkomen. Daarnaast heb je door laser ontharen van het gezicht geen ingegroeide haren in je gezicht en hoef je je gezichtshaar nooit meer te scheren. De laserbehandeling voor definitief ontharen is discreet genoeg om u op het perfecte niveau van gladheid te brengen en om u te helpen om uw onzekerheden in het gezicht weg te vegen. Veelvoorkomende behandelgebieden voor vrouwen zijn de bovenlip, de wangen, kin en de bakkebaard. Bij mannen zijn veelvoorkomende behandelgebieden de hals, baard en nek.

Veelgestelde Vragen

Wat is laser ontharen van gezichtshaar, permanent ontharen van gezichtshaar

Het gezicht laseren is het definitief ontharen van gezichtshaar. Laser ontharing van het gezichtshaar verwijdert het gezichtshaar definitief, effectief en veilig. Zonder de schadelijke effecten die scheren of harsen op je gezicht kan brengen. De laser voor het laser ontharen van gezichtshaar werkt door een laserlicht op het haarzakje te richten, waardoor het haarzakje te gronde gaat. De laser bij Laser Ontharen Rotterdam is krachtig genoeg om de meest vervelende ongewenste haren op het gezicht definitief te verwijderen, en gevoelig genoeg om op uw gezicht in te werken. De meest behandelde gebieden voor mannen zijn de nek, halslijn en baard. Voor vrouwen zijn de gebruikelijke behandelingsgebieden de bovenlip, bakkebaarden, kin en nek. Uiteraard kan dit van persoon tot persoon verschillen. Heb jij last van gezichtshaar en weet je niet meer wat je ermee moet doen? Kom dan langs bij Laser Ontharen Rotterdam om je gezichtshaar definitief te laten ontharen.

De meeste vrouwen hebben op zijn minst een paar ongewenste haren op hun gezicht. Of het nu ongewenste haargroei boven de bovenlip is of de ongewenste bakkebaarden bij de vrouwen- het is allemaal heel erg vervelend. Bij Laser Ontharen Rotterdam hebben wij de oplossing om van ongewenste haargroei af te zijn; namelijk Laser Ontharing van het gezichtshaar! Ook wel gezicht laseren genoemd. Wellicht vraag je je af of de laserenergie te sterk is voor het gezicht. Nee, dat is niet zo. Bij Laser Ontharen Rotterdam maken we gebruik van de nieuwste en beste laser voor ontharing, waardoor het ongewenste haargroei effectief wordt verwijderd.

 

Kan ik laser ontharen gebruiken voor mijn gezichtshaar?

Ja dat kan! Het gezicht laseren kan het gezichtshaar definitief, effectief en veilig verwijderen. Ook wel permanent ontharen van het gezichtshaar genoemd.

Hoe werkt laserontharing op het gezicht?

De sleutel tot het definitief ontharen met laser energie is melanine. Melanine is wat ons haar (en onze huid trouwens) zijn kleur geeft. Zodra we hebben besloten dat laserontharen bij Laser Ontharen Rotterdam geschikt is voor uw huidskleur en haarkleur, stellen we de golflengte van de laserenergie in. Vervolgens leveren we korte pulsen laserenergie op de delen van uw gezicht waar u ongewenste haargroei heeft. Natuurlijk bedekken we eerst uw ogen met een veiligheidsbril! De melanine in het haarzakje absorbeert de laserenergie en zet deze direct om in warmte. De hitte beschadigt dan of vernietigt het haarzakje volledig, waardoor het haar in de toekomst niet meer kan groeien.

Waarom zou ik laserontharing moeten ondergaan in plaats van alleen mijn lip en bakkebaarden te waxen of te scheren?

Als vrouw zijnde willen we ons als laatste overal op ons gezicht te moeten scheren. Dat is de dagelijkse routine van mannen! Maar we kunnen waxen of epileren, toch? Dat kan, maar u heeft waarschijnlijk liever de voordelen van het gezicht laseren: de laser voor definitief ontharen….

– Vermindert definitief haar op de bovenlip, bakkebaarden, kin en nek
– Vermijdt de nasleep van het scheren: scheerbrand, bultjes, ingegroeide haartjes
– Laat je gezichtshaar voorgoed vergeten
– Verwijdert definitief 85-90 procent van je gezichtshaar
– Zorgt ervoor dat elk haar dat opnieuw groeit, fijner en bleker wordt
– Is veilig en comfortabel

Hoe lang duurt een behandeling?

Een leuke feit over het behandelen van gezichtshaar met laserontharing is dat de behandelgebieden vrij klein zijn. Dat betekent dat uw laserontharing behandelingen door middel van de laser niet erg lang duren.

Wat is het verschil tussen Donkere haren en Lichte haren op het Gezicht?

Als we het hebben over een donkere haar op het gezicht dan hebben we het over een terminaal haar, maar als we het hebben over die fijne, vrijwel onzichtbare haren dan hebben we het over vellusharen. Dus geen donkere haren versus lichte haren op het gezicht, maar een terminaal haar versus een vellushaar op het gezicht.

Terminaal versus Vellus
Dat haar op je kin, de zwarte haar die anders is dan al je perzik-fuzz-achtige haar elders op je gezicht, is een terminaal haar. De andere fijne, vrijwel onzichtbare haren worden vellusharen genoemd. Terminale haren zijn dikke, sterke, gepigmenteerde haren die volledig zijn gerijpt. Terminale haren vind je bijvoorbeeld op de hoofdhuid, de schaamstreek, onder de armen en op het gezicht.

Vellusharen zijn fijn en piekerig. Ze bevatten meestal nauwelijks pigment. Bovendien komen ze niet allemaal uit de talgklieren. Vellushaar ontwikkelt zich in de kindertijd en blijft gedurende de volwassenheid op een groot deel van het lichaam. De belangrijkste rol van een vellushaar is om de huid te beschermen en het lichaam warm te houden.

De kin is bijvoorbeeld een gebied waar normaal gesproken geen terminale haren groeien bij vrouwen. Echter kan er af en toe een ongewenst haar in het gezicht opduiken, meestal op dezelfde plek. Het ongewenste haar in het gezicht kan meer worden beïnvloed door testosteron wanneer het oestrogeen van een vrouw begint te dalen. Daarnaast kunnen bepaalde medicijnen terminale haren in ongebruikelijke gebieden laten groeien. Soms is het gewoon het geval dat een haarzakje zich slecht gedraagt (je hebt immers drie miljoen haarzakjes op je lichaam).

Uiteraard, als er een verdwaalde kin haar rondhangt, wanneer je binnenkomt voor een laser ontharingsbehandeling bij Laser Ontharen Rotterdam, geven we het bij Laser Ontharen Rotterdam graag een beetje laserenergie om het kin haar permanent te laten verdwijnen.