+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Over ons

Laser Ontharen Rotterdam in Nederland

Laser Ontharen Rotterdam is een onderdeel van de specialisatie van Sara Beauty Clinic te Rotterdam. Sara Beauty Clinic is een moderne schoonheidskliniek in Rotterdam. Je bent bij ons op de juiste adres voor laser ontharen. Ons team bestaat uit zeer gespecialiseerde medewerkers met hoogwaardige kennis over laser ontharen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste, veiligste en beste producten. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant met een glimlach onze kliniek verlaat.

Sara is één van onze specialisten in opleiding tot arts. Momenteel volgt zij haar opleiding Geneeskunde aan het Erasmus MC, waar zij regelmatig onderzoeken uitvoert. Met veel deskundigheid en toewijding oefent zij haar vak uit.

Taban is één van onze specialisten in opleiding tot arts. Zij heeft haar opleiding Geneeskunde aan het Harvard University in Bosten en aan het Erasmus MC gevolgd. Taban bezoekt jaarlijks congressen, workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

100% Klanttevredenheid

Wij bieden professionele laserontharing behandelingen aan. Alle behandelingen worden uitgevoerd door hoogopgeleide ervaren specialisten. We beloven 100% tevredenheid met onze behandelingen en service.


Laser ontharen rotterdam