+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Over ons

Laser Ontharen Rotterdam in Nederland

Laser Ontharen Rotterdam is een onderdeel van de specialisatie van Sara Beauty Clinic te Rotterdam. Sara Beauty Clinic is een moderne schoonheidskliniek in Rotterdam. Je bent bij ons op de juiste adres voor definitief laser ontharen en nog veel meer. Ons team bestaat uit alleen artsen met hoogwaardige kennis over laser ontharen. Sara Beauty Clinic maakt gebruik van de nieuwste, veiligste en beste producten. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant met een glimlach onze kliniek verlaat.

dokter sara laser ontharen rotterdam

Dr. Sara is een van onze bekwame artsen, met een afgeronde studie aan het Erasmus MC. Haar expertise omvat het gebruik van echo tijdens haar behandelingen, wat zorgt voor een nauwkeurige en effectieve aanpak. Ze is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige behandelingen, maar is ook actief betrokken bij toonaangevende congressen en conferenties over de hele wereld. Haar toewijding en deskundigheid zijn de drijvende kracht achter de hoogwaardige zorg die zij biedt aan onze cliënten

Dr. Taban is één van onze toonaangevende specialisten. Ze heeft haar opleiding Geneeskunde voltooid aan het Erasmus MC en haar master research voltooid aan het Harvard University in Boston. Dr. Taban blijft zich jaarlijks bijscholen door deelname aan nationale en internationale congressen, workshops en lezingen. Haar voortdurende toewijding aan leren en innovatie stelt haar in staat om de nieuwste en meest geavanceerde behandelingen te bieden aan onze gewaardeerde cliënten.

100% Klanttevredenheid

Wij bieden professionele laserontharing behandelingen aan. Alle behandelingen worden uitgevoerd door hoogopgeleide ervaren specialisten. We beloven 100% tevredenheid met onze behandelingen en service.


Laser ontharen rotterdam