benen laseren

Je benen laseren is de oplossing om geen ongewenste haren meer te hebben. Uw scheermes achter u laten en vervelende stoppels vermijden dagen na het scheren van je benen klinkt als een droom. Dat is waar laser ontharing om de hoek komt kijken. Maar is het de kosten waard? En hoe weet u of laseren van de benen geschikt voor u is? Is laserontharing permanent? In deze blog leggen wij het uit.

Het verwijderen van je haar op je benen is één van de belangrijkste aspecten van de verzorgingsroutine van een vrouw. Scheren en harsen geven geen langdurige oplossing en kunnen ook pijnlijk zijn, terwijl de ontharingscrèmes nogal een rommelige inspanning kunnen blijken te zijn. De meeste meisjes/ vrouwen houden ervan om strakke en haarvrije benen te hebben. En dat is volkomen logisch, nergens waar jij je nog druk om hoeft te maken. De oplossing voor mooie gladde, haarvrije benen? Laser ontharen in Rotterdam. De resultaten van laserontharing van de benen zijn veel beter dan elk andere ontharingsmethode.

Voordat u zich aan een behandeling committeert, is het het beste om eventuele vragen te onderzoeken. Veel mensen zijn dol op de resultaten die laserontharing oplevert, maar dat betekent niet dat het voor iedereen is. Je moet je aan verschillende sessies committeren voor de beste resultaten, en laten we eerlijk zijn: het is niet goedkoop. Er is geen garantie dat je voor altijd haarvrij zult zijn, maar je hoeft je tenminste niet dagelijks te scheren. We vroegen dermatologen Rachel Maiman, MD, en Rosemarie Ingleton, MD, om wat licht te werpen op het proces van laserontharing, van hoe het werkt tot wat ze kunnen verwachten.

Lees verder voor alles wat u moet weten over laserontharing.

Laserontharing benen

Laserontharing is een van de meest effectieve manieren om ongewenst haar van lichaam en gezicht te verwijderen. Wanneer uitgevoerd, zendt een laser een licht uit dat werkt om de melanine (pigment) in het haar te absorberen. Dit beschadigt het haarzakje en voorkomt toekomstige groei. Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling een professional te raadplegen om te bepalen welk type golflengte wordt gebruikt op basis van de huidskleur en het type van de patiënt

Veel vrouwen kiezen voor laserontharing van de benen. De meeste vrouwen geven namelijk de voorkeur aan gladde en glanzende benen. Bovendien is laserontharing de enige vorm van ontharing op de lange termijn. Als je alle behandelingen achter de rug hebt, hoef je meestal maar 1 keer per jaar terug te komen voor een herhaalbehandeling. Ideaal toch? Als de laserontharing behandeling is voltooid, geeft het zelfs een gladder resultaat dan een pas geschoren huid.

Tijdens de laserontharing behandeling wordt het beenhaar van onder de huid vernietigd en valt het uit. Daarna sluiten de poriën in de huid, waardoor er alleen een gladde, sexy huid overblijft. Dit scheelt vooral bij vrouwen van wie het donkere beenhaar ook na het scheren nog zichtbaar is. Eindelijk, na verloop van tijd is laser ontharing op de benen kosteneffectiever dan harsen.

Hoe bereid je je voor op je benen laseren ?

Laseren van je benen is meer dan alleen het verwijderen van je ongewenste haren. Het is een medische procedure waarbij het belang is, dat je wordt behandeld door een specialist. Het vereist enige kennis om risico’s te vermijden. Het eerste wat belangrijk is om te weten voordat je begint met laseren, is dat je je ongewenste haren op je benen niet meer epileert, harst of waxt enkele weken voorafgaand aan de laserbehandeling. Vermijd ook blootstelling aan de zon en bescherm uw huid tegen middelen waarvoor u allergisch bent.

Hieronder hebben wij een enkele feiten voor het laseren van je benen op een rijtje gezet. Er zijn een paar dingen over de laserbehandeling waarmee u rekening moet houden.

  • laseren van je benen is een geavanceerde techniek die langdurige resultaten oplevert
  • laserontharing verwijdert het haar niet in 1 behandeling volledig, er zijn meerdere laserbehandelingen voor je benen nodig.
  • door gebruik te maken van de nieuwste laser bij Laser Ontharen Rotterdam heeft u minder laserbehandelingen nodig voor uw benen
  • het proces vertraagt ook de haargroei en je hoeft het ongewenste haar niet om de dag te scheren
  • elk huid en haartype kunnen wij behandelen
  • voor de meest optimale resultaat, raden wij aan om 1/2 keer per jaar een vervolgbehandeling ‘benen laseren’ te ondergaan

voordelen laseren

Lasers gebruiken gepulseerd licht om het donkere pigment in het haar te richten, af te breken en te vernietigen. Dit is de reden waarom het zo goed werkt op donker haar. De oude lasers en pulserende lichten werken het beste bij mensen met donker haar en lichtere huidtinten. Maar gelukkig hebben we bij Laser Ontharen Rotterdam de nieuwste laser, waarbij we elk huid en haartype kunnen behandelen.

Bij diepere huidtinten kan het gebruik van het verkeerde type machine en lasers verkleuring veroorzaken. Als uw huid donker is, mag u uzelf nooit onderwerpen aan een Intense Pulsed Light (IPL) -behandeling. “Degenen met een donkere huid lopen een groter risico op ongewenste voorvallen zoals mogelijk permanente hyper- of hypopigmentatie. Dit komt doordat ze meer pigment rond het haarzakje hebben dat onbedoeld door de laser kan worden geraakt en vernietigd. Dit betekent natuurlijk niet dat patiënten met donkere huidtinten geen laserontharing kunnen krijgen.

Het betekent simpelweg dat het nog belangrijker is om naar een specialist te gaan, omdat het van cruciaal belang is dat de juiste instellingen gebruikt worden om het risico te minimaliseren.

Lasers hebben een lange weg afgelegd en de technologie wordt voortdurend verbeterd. Bij laser ontharen rotterdam maken we gebruik van de beste laser voor definitief ontharen, waarbij we iedereen met elk huid en haartype kunnen behandelen.

benen laseren prijs

De prijs van benen laseren is bij laser ontharen rotterdam een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Afhankelijk van je gehele been, onderbeen of bovenbeen hanteren wij verschillende prijzen. Daarnaast, als je je bedenkt dat je elke dag kosten hebt van cremes/ scheermessen etcetera dan zul je met laseren van de benen enorm veel geld besparen!

benen laseren ervaringen

Je vraagt je vast af wat men zijn/haar ervaringen zijn na het laseren van de benen. Bij Laser Ontharen Rotterdam is het belangrijk dat onze klanten met een grote glimlach de kliniek verlaat. Heb jij interesse in een laser behandeling? Neem gratis en vrijblijvend contact op met 1 van onze specialisten