rug ontharen

Waarom is mijn rug zo harig?

Rug ontharen doen zowel mannen en vrouwen. Veel mensen vinden rughaar vervelend, en hebben het liever niet. Er zijn verschillende manieren om je rug te ontharen, echter zijn niet alle methodes even handig. Het is ook volkomen begrijpelijk, dat je liever geen haar op je rug hebt. Bij mannen is genetica de meest voorkomende oorzaak van een harige rug. Bepaalde genen kunnen mannen gevoeliger maken voor de effecten van testosteron. Testosteron is het mannelijke hormoon dat de groei van lichaamshaar stimuleert. Dit kan rughaar meer aanwezig en dikker maken

Is rughaar onaantrekkelijk?

Volgens een Harris Interactive-onderzoek onder 1.000 vrouwen tussen 18 en 44 jaar vindt meer dan 90% achterhaar onaantrekkelijk, maar slechts vier op de tien is dapper genoeg om een ​​partner te vragen het beledigende tapijt te verwijderen. Dat komt waarschijnlijk omdat rug waxen een belangrijke verplichting is. Dus ja rughaar is voor de meeste onaantrekkelijk en de meeste partners wensen dat je je rug gaat ontharen.

Wat is de beste manier om rug te ontharen?

Scheerapparaten, haarverwijderingscrèmes en was verwijderen het haar van je rug, maar ze zullen er niet voor altijd van afkomen.

Laserbehandeling is de meest effectieve manier om rughaar voorgoed te verwijderen, en het heeft veel voordelen. Het is relatief pijnloos en het duurt slechts een paar minuten per keer om de haargroei te verminderen en te verwijderen, zelfs van grote delen van het lichaam.

Kun je rug haar permanent ontharen?

Als u het harsen en scheren van uw rug beu bent, kunt u iets meer permanent overwegen. Dit kan worden bereikt met laser ontharing. De laser behandelingen zijn bedoeld om de haarwortel volledig te verwijderen. Doordat de laser het haarwortel verwijdert, zal er geen haar meer groeien op je rug. Laser ontharen van de rug is de oplossing om nooit meer je rug te hoeven scheren of te waxen. Zonder zorgen kan jij je shirt uittrekken. Door laser ontharen is je haarrug immers permanent verwijderd. Daarnaast is permanent verwijderen van je rughaar snel en effectief met de laser.

Hier is hoe laser ontharing werkt

Je vraagt je vast af hoe laser ontharen werkt. Hoe kan jouw haren definitief verwijderd worden? Bestaat dat echt? Het antwoord is: JA. Een laser zendt lichtpulsen uit op de huid die uw haarzakjes vernietigen en voorkomen dat haar teruggroeit.

Je hebt meerdere laserbehandelingen nodig omdat de laser alleen effectief is als jouw ongewenste haar zich in de groeifase bevindt. Haar groeit namelijk in drie verschillende fasen. Om elk haar te vangen en te vernietigen zijn er dus meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren tegelijkertijd in dezelfde groeifase zitten.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig om mijn rug definitief te ontharen?

Nu je weet dat het mogelijk is om je rug definitief te ontharen met een van de beste lasers. Vraag je je nu vast af, maar hoe snel zie ik effect? Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig? Helaas kunnen wij hier nu geen antwoord op geven. Hoeveel laserbehandelingen je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren. Zoals je huidtype, haartype, hormoonhuishouding en geslacht. Wat wij je wel met zekerheid kunnen vertellen, is dat je na 1 behandeling al heel veel effect zult zien! Na elke laserbehandeling zal je minder haargroei hebben. Totdat er niks meer over is! Lees meer op onze homepage!

Voorbereiding rug ontharen

De eerste stat voor rug ontharen, is om te kijken bij wie je het gaar doen. Wij bij Laser Ontharen Rotterdam zijn gespecificeerd in laseren, en kunnen elk huid en haartype behandelen. Bij ons weet je zeker dat je veilig en effectief van je ongewenste haargroei af komt. U wordt bij ons niet behandeld door schoonheidsspecialisten, maar door werknemers met een Universitaire medische achtergrond. Als u hebt gekozen om u rug te ontharen bij Laser Ontharen Rotterdam, zullen we eerst een gratis consult inplannen. Tijdens het gratis consult zullen we naar al uw wensen en verwachtingen luisteren en aangeven wat wij kunnen waarmaken. Tijdens uw consult leert u precies hoe het proces werkt, hoeveel behandelingen u waarschijnlijk nodig heeft en wat u voor en na elke sessie moet doen.

Voorbereiden op laserontharing is eigenlijk heel eenvoudig. Gedurende enkele weken voorafgaand aan uw eerste behandeling, moet u uit de zon blijven en bruinen van welke aard dan ook vermijden. In de dagen voorafgaand aan uw eerste sessie, moet u het nemen van bepaalde medicijnen en harsen of epileren vermijden. U kunt trimmen of scheren, maar er moet wat haargroei zijn om de laser effectief te laten zijn.

Wat u kunt verwachten na de laserbehandeling

Het is gebruikelijk dat veel mensen onmiddellijk na een sessie een rode huid zien. Dit is normaal en deze kleine bijwerkingen kunnen meestal worden verlicht door simpelweg een vochtinbrengende crème of lotion met aloë te gebruiken. Na de laserbehandeling moet u ook blootstelling aan de zon vermijden. Pas als uw sessies zijn voltooid, is het veilig om uw huid aan de zon bloot te stellen.

Je zult ook losse kleding moeten dragen en activiteiten vermijden die je laten zweten, zoals sporten of tijd doorbrengen in een bubbelbad of stoomkamer. Houd er rekening mee dat u, afhankelijk van uw huidtype en haartype, mogelijk geen 100% permanente resultaten ziet. Sommige mensen hebben na enkele maanden of meerdere jaren vervolgbehandelingen nodig.

Rug ontharen bij Laser Ontharen Rotterdam

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast om je rughaar permanent te verwijderen? Of heb jij nog vragen naar aanleiding van deze blog? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis intakegesprek.