laserapparaat

De beste laserapparaat voor ontharen wordt gebruikt bij ons! Iedereen heeft ongewenst haar. Of het nu op hun bovenlip is, op de kin, onder de armen, op de rug, waar dan ook. Ongewenste haren zijn vervelend! We willen allemaal die ongewenste haren definitief verwijderen. Maar wat is de beste laserapparaat voor laser ontharen? Bij Laser Ontharen Rotterdam hebben we de beste laser met de nieuwste technologie voor definitief ontharen. Met de nieuwste laser kunnen wij elk huid en haartype behandelen. Het zorgt ervoor dat je de meeste haarvermindering hebt binnen enkele behandelingen! Fantastisch toch? Wie wilt nou niet behandeling worden voor haar of zijn ongewenste haren met de nieuwste laserapparaat.

Ongewenst haar is als die verre oom uit het buitenland die elk jaar op vakantie komt. Wat je ook doet, het blijft maar terugkomen. Ongeacht uw keuze voor laser ontharen – scheren, epileren, harsen of het gebruik van harde ontharingscrèmes – het haar is weg, maar binnen twee of drie weken begint het weer terug te komen.

Stop met rommelen; laat het team van Laser Ontharen Rotterdam jouw voorgoed van je ongewenste haren af te komen met de beste laser apparaat. Laserontharing is onze specialisatie, dus je zou kunnen zeggen dat we er redelijk goed in zijn. In deze blog zullen wij jou alles vertellen over de beste laserapparaat en over definitief ontharen met de laser.

Commerciële laserapparaat

Het eerste gebruik van lasers voor ontharing begon eind jaren 60 en 70 op experimentele basis. Voor hun effectiviteit werden verschillende golflengten en pulsduur gebruikt, maar aanvankelijk waren er problemen met te veel warmte op de huid. In de loop van de volgende twee decennia werden verschillende lasers gebruikt en bleken ze veilig te zijn. De FDA verleende commerciële goedkeuring voor permanente haarvermindering in 1996 en het laserontharingsproces begon. De eerste laserapparaat verschilt van de allernieuwste laser!

Laserapparaat voor elke huidtype

Ieder mens is verschillend en ieder mens heeft dan ook een ander huid en haarkleur. De oude lasers konden niet elk huid en haartype behandelen voor definitief ontharen. De lasers waren hier niet geschikt voor.

Dermatoloog Thomas Fitzpatrick is de maker van de Fitzpatrick-huidtypeschaal. De Fitzpatrick-huidtypeschaal rangschikt huid en haarkleur. Deze huidtypeschaal wordt vaak gebruikt om te beslissen of laseren voor jou geschikt is en welke laser er dan voor jou geschikt is. De Fitzpatrick-huidtypeschaal loopt van type 1 (rood en blond haar, blauwe ogen, brandt gemakkelijk, sproeten, zeer lichte huid) tot type 6 (zwart haar, donkerbruine ogen, mag nooit branden).

Bij Laser Ontharen Rotterdam gebruiken we de allernieuwste technologie voor laser ontharen. Hierdoor kunnen wij elk huid en haartype behandelen. Zowel mensen met een hele lichte huid als een hele donkere huid! Wij zijn gespecialiseerd in definitief ontharen en daardoor kun je er zeker van zijn dat je bij ons in goede handen bent.

Laseren en andere methodes

Sommige mensen schrikken onterecht af van het aantal behandelingen dat nodig is om 80-90 procent haarvermindering te bereiken. Terwijl dit zeer realistisch is. Binnen 1 laserbehandeling kun je namelijk niet al je ongewenste haren verwijderen, omdat elk haar op het moment van de behandeling in de groeicyclus moet zijn. Laserontharen kan op een eerste oogopslag duur lijken, maar als je kijkt naar de lange termijn dan zie je dat laser ontharen heel veel voordelen meeneemt! Er wordt geschat dat een leven lang scheren een persoon ongeveer $ 10.000 kost. Een leven lang waxbehandelingen kost ongeveer $ 23.000. Laser ontharen in Rotterdam is eigenlijk de meest economische oplossing! Geïnteresseerd om voorgoed van je ongewenste haar af te komen door behandeld te worden met de beste laserapparaat? Bel ons op Laser Ontharen Rotterdam, 06 147 149 77, en plan een gratis consult!

Welke gebieden kun je definitief ontharen?

Met onze laserapparaat kunnen wij niet enkel ieder huid en haartype behandelen, maar ook elk lichaamsdeel! Van je gezicht tot aan je tenen! Het maakt niet uit waar jij ongewenste haren hebt, wij kunnen het behandelen! Dit komt door ons vermogen om de laser die we gebruiken specifiek te kalibreren op het te behandelen gebied, zich aan te passen aan gebieden die gevoeliger zijn of waar het haar hardnekkiger is.

Het haar verwijderen is populair

Wanneer de jaarlijkse statistieken voor cosmetische behandelingen van het voorgaande jaar worden opgeteld, is laserontharing de meest populaire cosmetische behandeling in de Verenigde Staten. Dit komt omdat lasers haar effectief verwijderen met weinig ongemak. En ze doen het voor de lange termijn. Dit is natuurlijk ideaal. Het brengt namelijk alleen maar voordelen mee. Vooral vergeleken met andere methodes om je ongewenste haren te verwijderen, is laser ontharen de beste oplossing!

Vertrouw op de expertise van Laser Ontharen Rotterdam

Laserontharing vereist expertise in golflengteselectie, vloeiendheid, pulsduur en koeling om ongewenst haar effectief te verwijderen met het meeste comfort voor u. Bij Laser Ontharen Rotterdam is dit alles wat we doen, en we hebben meer ervaring met de sterke en zwakke punten van verschillende lasers en hoe deze verschillende behandelingsgebieden beïnvloeden. Vertrouw op onze expertise om u haarvrij te maken en er geweldig uit te zien, zonder dat u een scheermes hoeft te kopen. Neem via de contactformulier contact met ons op!