gezicht ontharen

Gezicht ontharen is de oplossing om je niet meer te schamen. Want laten we eerlijk zijn: voor de meeste mensen zit er haar op het gezicht waar ze het niet willen. Zoals die vervelende unibrow. Of die bakkebaarden waar je altijd al vanaf wilde komen. Laat de ongewenste haren op je gezicht, je zelfvertrouwen niet in de weg zitten. Gezicht ontharen doe je bij ons met de nieuwste en beste laser op de markt. Neem afscheid van ongewenst haar op uw bovenlip, kin en nek en zeg hallo tegen uw ideale huid!

Gezicht ontharen laser

Gezicht ontharen met de laser kan het haar veilig, effectief en permanent verminder, zonder de schadelijke effecten die het scheren op uw huid kan hebben. Onze lasers zijn krachtig genoeg om de meest vervelende haren te verwijderen, en gevoelig genoeg om op uw gezicht te werken, dus u kunt uw vertrouwen stellen in onze deskundige medische staf. De meest behandelde gebieden voor mannen zijn de nek, halslijn en baard. Voor vrouwen zijn de gebruikelijke behandelingsgebieden de bovenlip, bakkebaarden, kin en nek.

Hoe werkt laser ontharen van het gezicht?

Laserontharing richt zich op het donkere pigment van gezichtshaar precies bij de wortel en vernietigt het bij contact. Elke laserontharing is binnen enkele minuten voorbij, waardoor je een stap dichter bij het bereiken van de gladde, mooie huid bent waar je altijd al van hebt gedroomd. Er is geen downtime, dus u kunt de laserbehandeling krijgen tijdens uw lunchpauze en meteen weer verder gaan met uw dag.

Kunnen mannen hun gezicht laseren?

Veel mannen kiezen voor laserontharing. Laserontharing zorgt voor een mooie ​​gladde huid zonder de jeukende en pijnlijke bultjes die meestal ontstaan ​​na regelmatig scheren. Pijnlijke, lelijke bultjes, huidirritatie en ingegroeide haartjes kunnen allemaal worden voorkomen met gezicht ontharen met de laseren. Sla daarom de irriterende effecten van andere soorten ontharing over en kies voor laserontharing. Gezicht ontharen met creme, met een touwtje of waxen nemen niet dezelfde voordelen als laser ontharen mee. Bovendien is laser ontharen de enige manier voor definitieve ontharing. U kunt zelf de exacte gebieden kiezen die u perfect glad wilt houden.

Is gezicht ontharen met de laser veilig?

We weten allemaal dat je gezicht het eerst is wat opvalt. Een mooi gezicht valt nog sneller op. Maar soms kan het ongewenste haar op je gezicht, je schoonheid verbergen. Er zijn veel methodes om ongewenste haar op je gezicht te verwijderen. Misschien heb je zelfs al een manier geprobeerd om onaangename haren te verwijderen, maar heeft dit nog geen effect gehad. Laserontharing is hiervoor de oplossing!

De laser die wij gebruiken is uiterste veilig en een medisch geschikt apparaat dat een geconcentreerde lichtstraal afgeeft. Het gebruik van laserontharingstechnologie is een veilige manier om ongewenst haar te verwijderen. De meeste mensen vinden de procedure snel en gemakkelijk te verdragen.

Is laserontharing goed voor de huid?

Het is belangrijk om te begrijpen hoe laserontharing werkt om te begrijpen waarom het uw huid niet beschadigt. Laserontharing werkt op haarzakjes doordat de energie van de laser wordt opgenomen door de melanine in het haar.

Melanine is het pigment dat haar en huid zijn kleur geeft; een van de belangrijkste taken is het absorberen van lichtenergie, wat de huid helpt beschermen tegen schade door de zon. Tijdens een laser ontharingsbehandeling absorbeert de melanine in het haar de laserenergie in het haarzakje waar het schade veroorzaakt. (Haarzakjes zijn kleine organen die in de tweede huidlaag groeien; ze reguleren en laten haar groeien. Het menselijk lichaam heeft veel verschillende soorten haar. Deze variaties worden bepaald door de follikel en zijn gedrag.)

Wanneer het met de laser wordt behandeld, belemmert de schade het vermogen van het haarzakje om haar te laten groeien. Beschadiging van het haarzakje tijdens laserontharing heeft meestal geen bijwerkingen. Af en toe kan de epidermis rond de follikel enkele uren na een behandeling geïrriteerd en rood worden.

De laser pulseert energie. Deze energie wordt door geabsorbeerd door melanine. Hierdoor varieert de laserbehandeling voor mensen met lichter haar en mensen met minder contrast tussen hun haar en huidpigmentatie. Afhankelijk van uw huid- en haarkleur kunnen verschillende lasertypes worden gebruikt voor betere resultaten.

laserontharing van gezichtshaar

Laserontharing op het gezicht werkt op dezelfde manier als op andere delen van het lichaam. Bij laser ontharen rotterdam verloopt de laserbehandeling over het algemeen als volgt:

  • U krijgt een kort consult om na te gaan of laserbehandeling geschikt is en welke plaatsen op uw gezicht behandeld moeten worden.
  • Uw gezicht bereiden we voor op de laserbehandeling. Dit kan het gebruik van een gezichtspotlood inhouden om te markeren, het huidige haar te scheren of gel op het te behandelen gebied aan te brengen.
  • U krijgt oogbescherming.
  • We zullen dan gaan starten met laseren
  • Uw gezicht reinigen we en u krijgt instructies voor na de behandeling.

Dus, kunt u laserontharing op uw gezicht doen? Ja, en de behandeltijd is erg snel. De meeste laserbehandelingen duren 15 minuten, terwijl de daadwerkelijke laserbehandeling slechts 5 minuten duurt.

Hoe effectief is laser ontharen voor het gezicht?

Laserontharing is een effectieve methode om haar op elk deel van uw lichaam te verwijderen; het aantal behandelingen is afhankelijk van het behandelde gebied, en uw huid- en haartype. Volgens een massale studie die in 2005 begon, werd gezichtshaar in gemiddeld 7 behandelingen voor bijna 80% verwijderd.

Maar hoe werkt laserontharing effectief op het gezicht? Vooral interessant is om deze effectiviteit te vergelijken met andere populaire ontharingsbehandelingen zoals elektrolyse en harsen.

Gezicht ontharen met laser is effectiever dan met touw en waxen

Een studie die in 2001 in Dermatologic Surgery werd gepubliceerd, vergeleek systematisch drie ontharingsmethoden bij dertig proefpersonen. Haarverwijdering van het gezicht was een lichaamsgebied dat de studie koos voor onderzoek. De resultaten toonden aan dat laserontharing al na het eerste bezoek een aanzienlijke hoeveelheid haarverlies opleverde, in vergelijking met elektrolyse of harsen, die geen noemenswaardig verschil in groei vertoonden.

Hoeveel kost laseren van het gezicht?

De waarheid is dat laserontharing u op de lange termijn waarschijnlijk minder kost. Omdat de effecten doorgaans langer aanhouden dan bij andere ontharingsmethoden zoals harsen of scheren, bespaart u geld op herhaalde bezoeken aan de waxsalon of dure scheermessen.

De prijzen variëren per patiënt en zijn afhankelijk van de grootte van het gebied dat u wilt behandelen en hoeveel behandelingen uw specifieke huid- en haartype zal ondergaan.

De meeste mensen hebben 6-12 sessies nodig om laserhaar op het gezicht te verwijderen.

Gezicht ontharen bij Laser Ontharen Rotterdam

Wil jij van je ongewenste haren af zijn? Heb jij nog vragen? Of wil je meteen starten met laserbehandelingen? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten!