voorbereiding laser ontharen

Voorbereiding op Laser ontharen Rotterdam

Wanneer u een laserontharing behandeling ondergaat, is de belangrijkste voorbereiding die u kunt doen, uitzoeken wie het werk doet. Is het een nagelstudio die zich bezighoudt met laserontharing? Een spa waar de technici eigenlijk masseuses zijn en geen fulltime lasertechnici? Of is de technologie oud en verouderd?

Wanneer u uw onderzoek doet, ziet u dat we bij laser ontharen Rotterdam deskundige medewerkers hebben. Bij laser ontharen Rotterdam maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologie voor definitief ontharen. Daarom hebben we bij laser ontharen Rotterdam een trouwe klantenkring.

Oke, dus je hebt je afspraak gemaakt om je ongewenste haren te verwijderen.. Wat moet je nog meer doen om je voor te bereiden?

Dit zijn de dingen die u moet doen om uw laserontharing behandeling zo succesvol mogelijk te maken:

Blijf uit de zon 

Lasers richten zich op de melanine in je haarwortels. Melanine geeft je haar zijn kleur. Om ervoor te zorgen dat de lasers uw ongewenste haar het meest efficiƫnt kunnen verwijderen, moet de golflengte die we instellen aanzienlijk verschillen van uw huidskleur. Blijf dus minimaal 4 weken voor je laserontharing behandeling uit de zon.

Geen zelfbruiningsmiddelen

Gebruik geen huid bronzers. Dit kan een negatief invloed uitoefenen op de laserontharing behandeling.

Epileer of wax niet 

Lasers werken op het haarwortel. Als je het gaat epileren of waxen dan trek je het haarwortel uit je huid. Als je epileert of waxt voorafgaand aan de behandeling, dan heeft de behandeling geen effect. Epileer of wax daarom ten minste een maand voorafgaand aan je sessie niet.

Scheer de dag ervoor 

Scheren verwijdert alleen het haar wat uit de huid steekt. Door het haar boven de huid te verwijderen, kan de laser goed zijn werk doen in het haarwortel. We willen bij laser ontharen Rotterdam de energie tot in de haarzakjes hebben.

Dit zijn belangrijke punten om rekening mee te houden voorafgaand aan je behandeling bij laser ontharen Rotterdam. 

Als u vragen heeft over de behandelingsopties voor laserontharing bij Laser Ontharen Rotterdam, dan kunt u hier meer lezen over de verschillende behandelopties. Wilt u meer informatie of uw gratis intakegesprek inplannen? Neem dan hier contact met ons op.