permanent ontharen

Permanent ontharen. Bestaat dat? Kun je je haar echt permanent ontharen zodat je er nooit last meer van hebt? Maar waarom zou je je haar definitief willen ontharen? Neem als voorbeeld het permanent ontharen van je armen. Waarom zou je dat permanent willen ontharen?

Sommigen van ons hebben gewoon meer haar op onze armen dan anderen. Voor bijvoorbeld sommige mannen wordt dit gezien als een ereteken. Maar voor anderen kan een vacht op elke arm een ​​genetische link lijken met verre familieleden met die grote onderkaak. Voor vrouwen wordt donker zichtbaar armhaar al helemaal niet gewaardeerd. Toch denken de meeste mensen om de een of andere reden niet aan de armen als ze denken aan het permanent ontharen van het onegwenste haar op het lichaam. De armen scheren is bijna ongehoord voor professionele wielrenners en zwemmers. Dan ben je elke dag bezig met scheren. Maar hoe zit het met het voorgoed verwijderen of dunner maken van het haar met laser ontharing op de armen bij de specialisten van Laser Ontharen Rotterdam?

Permanent ontharen vrouwen

Terwijl vrouwen elke dag hun oksels scheren doorstaan, is het niet echt fijn om daarnaast nog eens je onderarmen te scheren. Daarom is laserontharing ook perfect voor de armen. Bij Laser Ontharen Rotterdam kunnen wij elk huid en haartype behandelen, omdat wij simpelweg de nieuwste en beste laser hebben voor ontharen. Het kan ook zijn dat je niet alles permanent wilt ontharen, maar slecht dat je haren wat dunner en minder worden. Dat kan natuurlijk ook! Omdat we de nieuwste laser hebben, waarmee we elk huid en haartype behandelen, kunnen we jou het beste helpen.

Permanent ontharen mannen

Ook veel mannen kiezen voor permanent ontharen. Definitief ontharen hoeft niet alleen voor de armen te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook gekozen worden om jouw baardlijn te vormen. Misschien heb jij wel enorm veel haar op jouw rug, of jouw buik en mag dat wel minder zijn. Veel mannen kiezen voor laser ontharing van de bovenlichaam. Dat is natuurlijk ook logisch, niemand wilt een haarpack als je in de zomer op het strand ligt. Ben jij een man en overweeg je permanent ontharen? Neem contact op met 1 van onze specialisten en zij zullen jou verder informeren.

Het is de follikel

Hoe werkt permanent ontharen? Je leest het al. Het heeft allemaal met de follikel te maken. Je armhaar scheren, harsen of epileren is niet goed. Het laat je huid rood en als het haar terugkeert, vooral na het scheren, kan het stekelig zijn. De sleutel tot het ontharen van het ongewenste haar is het haarzakje. We stemmen onze lasergolflengte af op de kleur van het haar dat u wilt verwijderen. Vervolgens sturen we de laserpulsen op je armen. De melanine in de ongewenste haarschachten absorbeert de lichtenergie en zet deze om in warmte. Deze warmte gaat via de haarschacht naar de follikel waar het wordt verankerd. De hitte beschadigt of vernietigt het haarzakje, waardoor het haar in de toekomst niet meer kan groeien. Dit zorgt ervoor dat je je nooit meer druk hoeft te maken om jouw ongewenste haren.

dunnere haartjes krijgen

Op de armen willen de meesten van ons wat haar, alleen geen lichte trui! Lasers zijn daar perfect voor. Lasers beschadigen alleen de haarzakjes die zich in de groeifase van de haargroeicyclus bevinden. Maar haren kunnen ook in transitie of rust zijn, en laserenergie heeft daar geen effect op. Daarom zijn een reeks laserontharingssessies nodig om 85-90% van het haar in een gebied permanent te verwijderen. Maar als u dunner wilt worden of gewoon de donkere haren wilt verwijderen, kunt u beslissen wanneer er voldoende haar weg is, zodat u er goed uitziet hoe uw armen eruitzien.

Permanent ontharen kosten

De kosten van permanent ontharen verschillen per gebied. Waar je wel zeker van bent is dat je bij Laser Ontharen Rotterdam een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebt. Overweeg jij permanent ontharen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact op voor een gratis intakegesprek zodat jij jezelf niet meer elke dag hoeft te scheren!