+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Oksels laseren

Oksels laseren in Rotterdam

Scheergebieden zoals je benen zijn al erg genoeg om te scheren, maar je oksels scheren kan letterlijk heel vervelend zijn. Irritaties, brandwonden, ingegroeide haren en nog veel meer nadelen. Het ergste aan je oksels scheren is dat je het een paar dagen later helemaal opnieuw mag gaan scheren. Vind je de haargroei onder je oksel ook storend? Vind je het vervelend om regelmatig je oksels te scheren? Of hars of wax je je oksels, wat extra pijnlijk is? Dan is Laser Ontharen Rotterdam de oplossing voor definitief ontharen van de oksels. Hieronder lees je meer informatie over oksels laseren

Wat houdt oksel laseren in?

Je hebt vast vaak van laseren gehoord. Wat houdt het in? Oksels laseren is een pijnloze en definitieve ontharing van de oksels. Door een lichtstraal van de laser die we gebruiken bij Laser Ontharen Rotterdam worden de haarzakjes onder de oksels vernietigd. Doordat het haarzakje onder je oksel vernietigd is, kan er geen nieuwe haar meer groeien. Oksels laseren zorgt er ook voor dat je geen ingegroeide haren, irritaties of ontstekingen ontwikkeld door de haarzakjes. Oftewel laser ontharen is de oplossing voor mooie gladde oksels.

Oksels laseren is een veelgekozen behandeling bij Laser Ontharen Rotterdam. Je oksel laseren houdt in nooit meer scheren, waxen, ingegroeide haren of huidirritaties na het ontharen! Het is dus zeker een aanrader! Ben jij al enthousiast? Neem dan contact op via onze contactformulier Laser Ontharen Rotterdam.

Zou ik een goede kandidaat zijn voor laserontharing van de oksels?

Je kan je afvragen of jij geschikt bent om je oksels te laseren. Het antwoordt hierop is dat afhankelijk is van persoon tot persoon, maar het merendeel is geschikt voor de behandeling: oksels laseren. Tijdens de gratis intakegesprek bij Laser Ontharen Rotterdam zullen wij u uitleggen of u een geschikte kandidaat bent voor laser ontharen. Bij Laser Ontharen Rotterdam kunnen wij elk huid en haartype behandelen. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste lasertechnologie voor definitieve ontharing.

Oksels Laseren; Wat moet ik doen om me voor te bereiden? 

Er zijn bepaalde medicijnen en supplementen die uw huid zacht kunnen maken en deze mogen gedurende een periode van twee weken vóór uw lasersessie niet worden ingenomen. We zullen hierover met u praten tijdens het gratis intakegesprek voor oksels laseren.

Aangezien oksels meestal verborgen zijn, kunt u gewoon naar buiten en blootgesteld worden aan de zon. Het is wel verstandig om niet gebruik te maken van zelfbruiningsmiddelen voor onder de oksels. Tijdens het gratis intakegesprek over oksels laseren zullen wij u uitleggen waarom.

Als laatst is het van belang om je oksels alleen maar te scheren, en niet te epileren, waxen, harsen of bleken. Zo trek je namelijk het haar uit het haarwortel en is de laser voor oksels laseren minder effectief. Voorafgaand aan de laserontharing behandeling mag er geschoren worden, omdat scheren alleen het haar snijdt en het okselhaar niet uittrekt. Tijdens het gratis intakegesprek bij Laser Ontharen Rotterdam wordt er verder uitgebreid uitgelegd wat u kunt doen om uzelf zo optimaal mogelijk voor te bereiden.

Hoelang duurt een behandeling oksels laseren?

Oksels laseren gaan snel en effectief. Aangezien je oksels niet een groot gebied innemen, ben je snel klaar met de laserontharing behandeling. Het aantal laserontharing behandelingen dat nodig is om je ongewenste okselhaar definitief te verwijderen, is afhankelijk van het type, textuur en kleur van okselhaar.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Iedereen heeft meerdere laserontharing behandelingen nodig om het okselhaar definitief te verwijderen. Dat komt omdat verschillende haren zich allemaal in verschillende fasen van de haargroeicyclus kunnen bevinden. Alleen haar in de groeifase wordt beïnvloed door laserenergie. Daarom zijn er meerdere laserontharing behandelingen nodig om je okselhaar definitief te verwijderen. Daarnaast kan het aantal laserontharing behandelingen van persoon tot persoon verschillen, omdat het afhankelijk is van het type, textuur en kleur van okselhaar. Over het algemeen is een definitieve ontharing van meer dan 90% van je okselhaar haalbaar door je oksels te laseren.

Doet oksels laseren pijn aan mijn oksels?

Door de allernieuwste koelingsysteem die zich in de laser bevindt, zorgt onze laser bij Laser Ontharen Rotterdam voor comfort. Wanneer de laserenergie afgegeven wordt, kan er een prikkelend of een verwarmend gevoel gevoeld worden. De meeste klanten stellen dit niet gelijk aan pijn.

Ongewenste haren onder de oksels; het lijkt gemakkelijk genoeg om ze te vermijden. Toch blijft je okselhaar op de één of andere manier overal opduiken. Net zoals de ingegroeide haren, cysten en scheerbranden die je ontwikkelt na het scheren van je oksels. Een overvloed aan donker, ongewenst haar onder de oksels of op de armen kan beschamend zijn. Oksel laseren bij Laser Ontharen Rotterdam kan helpen om je ongewenste oksel- en arm haar definitief te verwijderen. Zo hoef je nooit maar last te hebben van je ongewenste okselhaar. Het behandelen van de oksels duurt slechts enkele minuten. Kan jij niet wachten om je oksel te laseren? Neem dan snel contact op met de specialisten van Laser Ontharen Rotterdam voor jouw eerste behandeling oksels ontharen.