+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Laser ontharen Rotterdam

Laser Ontharen Rotterdam bij Sara Beauty Clinic

Laser Ontharen Rotterdam is gespecialiseerd in definitief ontharen van elk lichaamsdeel. Zo kan er gekozen worden om bijvoorbeeld alleen de oksels te laten laseren, of het gehele lichaam definitief te ontharen. De laserontharing behandelingen worden uitgevoerd met de nieuwste TripleWave lasertechnologie voor definitief ontharen. Door deze nieuwste lasertechnologie bij Laser Ontharen Rotterdam kunnen wij elk huidtype en haartype behandelen.

Voorafgaand aan de pijnloze laser ontharing behandeling in Rotterdam, zal er een gratis intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het gratis intakegesprek kunt u al uw vragen stellen en zullen wij u uitleggen hoe het behandeltraject bij Laser Ontharen Rotterdam eruit zal zien. Aan de hand van uw huidtype, mate van overbeharing, huids- en haarkleur wordt er een laser ontharing behandelkeus gemaakt. Aangezien de huidtype, mate van overbeharing en huids- en haarkleur per persoon verschillen, verschilt de behandelkeus ook per persoon. Ook het aantal te verwachten laserontharing behandelingen wordt tijdens het gratis intakegesprek met u gedeeld.

Kwaliteit en persoonlijke service is wat u kunt verwachten bij Laser Ontharen Rotterdam. Laser Ontharen Rotterdam bij Sara Beauty Clinic zorgt ervoor dat u veilig, comfortabel, tevreden en betaalbaar van uw ongewenste haargroei af bent

Let op! Tijdens de laserontharing behandelperiode is alleen scheren en knippen toegestaan. Bleken, waxen, epileren of andere ontharingstechnieken zijn niet toegestaan. Als u meteen met de laserontharing behandeling wil starten, mag u in de voorgaande drie weken alleen hebben geschoren.

Hoe werkt laser ontharen?

Je vraagt je vast af hoe het werkt. Laser ontharen is definitieve ontharing. De laser voor definitieve ontharing geeft een laserstraal af, waardoor haarzakjes worden vernietigd. De technieken voor laser ontharen, ookwel definitieve ontharing genoemd, zijn er dus op gericht om haarzakjes te vernietigen zodat er geen nieuwe haartjes uit deze haarzakjes kunnen groeien.

Tijdens de laser ontharing behandeling wordt het licht van de laser uitgezonden op je huid. Doordat het haarzakje pigment bevat, wordt het licht van de ontharingslaser opgenomen door het haarzakje. Als de lichtflits van de ontharingslaser is opgenomen, wordt het omgezet in warmte. Door de warmteontwikkeling in de haarwortels, wordt de haarwortel beschadigd en sterft daar af. Doordat het origine van het haar is beschadigd en is afgestorven, zal het haar hier nooit meer terugkomen. Dit is dus in het kort hoe de technologie van laser ontharen werkt.

Het is wel van belang om te weten dat er meerdere laserontharing behandelingen nodig zijn. Je kunt de ongewenste haren niet allemaal in één laserontharing behandeling vernietigen. De haren bevinden zich namelijk niet allemaal tegelijk in de groeifase tijdens de laserontharing behandeling en de ontharingslaser vernietigd alleen de haren die in de groeifase bevinden.

Laser ontharen kan naast het definitief ontharen, ook zorgen voor huidverbetering en kan ontstekingen verwijderen doordat ingegroeide haren ook definitief worden verwijderd door de ontharingslaser.

Is laser ontharen geschikt voor alle haartypes?

Bij Laser Ontharen Rotterdam kunnen we de meeste haartypes behandelen. We maken namelijk gebruik van de nieuwste laser, waarbij alle drie de bekende stralingen voor laser ontharen in een keer worden uitgezonden! Dit houdt in dat de 755nm + de 808nm + de 1064nm in een keer worden uitgezonden. Deze Triple Wave lasertechnologie is de nieuwste op de markt voor laser ontharen. Hierdoor haal je bij Laser Ontharen Rotterdam het meeste uit je behandeling en kan elk huid- en haartype behandeld worden.

Het is wel zo dat sommige ongewenste haren makkelijker te verwijderen zijn dan andere haren. Er is wetenschappelijk bewezen dat donkere haren makkelijk te laser ontharen zijn. Niet alle haartypes kunnen even makkelijk permanent onthaard worden. Donkere haren op een lichte huid zijn het makkelijkst om definitief te ontharen. Echter hebben wij bij Laser Ontharen Rotterdam alle laserstralen die gebruikt worden voor permanent ontharen. Hierdoor kunnen wij iedereen helpen om van haar of zijn ongewenste haren af te zijn. Doordat we dus bij Laser Ontharen Rotterdam de nieuwste lasertechnologie gebruiken, kunnen we de intensiteit van de laser ook zo kunnen instellen dat we ongewenste blonde haren en mensen met een getinte huid kunnen definitief ontharen.

Voordelen van definitief ontharen met de laser

Waarom heeft iedereen het over laserontharen? En waarom bij Laser Ontharen Rotterdam? Wij hebben alle voordelen voor jou op een rijtje gezet!

  1. Ten eerste is de laser bij Laser Ontharen Rotterdam geen IPL! IPL heeft meer nadelen dan voordelen.
  2. Geen hersteltijd, na de behandeling kun je weer verder waar je mee bezig was
  3. Geen last van ingegroeide haren en een geïrriteerde huid door ontstoken haarzakjes
  4. Het bespaart je op de lange termijn heel veel tijd en geld (je hoeft niet meer te scheren of te waxen)
  5. Je kan alles zonder zorgen aantrekken! Dus ook je bikini en je zwembroek 
  6. Je wordt bij ons behandelt door mensen met een universitaire medische achtergrond
  7. Effectief voor alle huid- en haartypes
  8. Tot 90% minder haargroei na zes tot achter laserbehandelingen
  9. Het gehele jaar door kun je bij ons veilig behandeld worden!

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Als je je ongewenste haren permanent wilt ontharen dan heb je meer dan 1 laserbehandeling nodig. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt, hangt van verschillende factoren af. Dat is ook de reden dat er niet een vast aantal behandelingen staat voor het permanent verwijderen van je ongewenste haren. De precieze aantal laserbehandelingen die je nodig hebt, hangt af van je huidskleur, haartype, hormoonhuishouding, geslacht en natuurlijk wat jij wilt bereiken! Stel je voor je wilt een beetje minder haargroei, dan zal enkele laserbehandelingen genoeg zijn. Wil je geen enkel haartje meer hebben, dan zul je wel meer laserbehandelingen nodig hebben. Om precies te weten hoeveel laserbehandelingen je nodig hebt om van al je ongewenste haren af te zijn, nodigen we je graag uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek zullen we ook naar al jouw wensen en verwachtingen luisteren en samen bepalen hoe we dit het snelste kunnen bereiken. 

Doet laseren pijn?

Nee. Tijdens het laseren kan er prikkeling en warmte gevoeld worden, maar dit is niet per se pijnlijk. Wel is het zo dat sommige lichaamsdelen gevoeliger zijn dan andere lichaamsdelen. Je bikinilijn laseren is meestal gevoeliger dan je buik laseren. Dit is echter geheel normaal en daar hoef je niet van te schrikken. Als je het toch pijnlijk ervaart, dan kun je een verdovingscrème aanbrengen op het te behandelen gebied. Deze verdovingscrème zal ervoor zorgen dat je de behandeling minder pijnlijk ervaart en juist heel aangenaam.