definitief ontharen

Het is herfst en dus het moment voor definitief ontharen. Je moet in de winter niet op korte termijn denken. Voor je het weet zul je je bikini aantrekken. Vergeet dus niet Sara Beauty Clinic; de beste specialisten in definitief ontharen met de laser te bezoeken. 

De winter is een goed moment om gedag te zeggen tegen je ongewenste haar. Dankzij de beste en nieuwste laser die wij gebruiken.

De haargroeicyclus is belangrijk

Men vraagt zich vaak af waarom ze niet in 1 behandeling al het ongewenste haar definitief kunnen laseren. Geef het de schuld van de haargroeicyclus. Het bestaat uit drie fasen: anagene (groei), catagene (overgang) en telogene (rustende). Laserenergie werkt alleen om het haarzakje te beschadigen of te vernietigen wanneer het haar actief verankerd is in het haarzakje. Het haarzakje is alleen actief verankerd tijdens de anagene fase. In de catagene en telogene fase zijn de haren op weg naar buiten of weg en rust de follikel. Laserenergie kan in deze fasen niet in de follikel komen. De beste methode voor definitief ontharen is wanneer jouw haren in de groeifase zitten. Helaas kan niemand van buitenaf zien of jouw haren in de groeifase zitten.

Bovendien hebben mensen ongeveer vijf miljoen haren op het lichaam. Elk haarzakje werkt onafhankelijk van de andere. Zie ze als vijf miljoen onafhankelijke contractanten. Het doel van definitief ontharen is om zoveel mogelijk haren te laseren in de groeifase. Echter wisselen de haren voortdurend tussen fasen. Daarom zijn er meer de laserbehandelingen nodig om de ongewenste haren definitief te verwijderen. We proberen in de groeifase steeds meer ongewenste haren definitief te ontharen .

Definitief ontharen de beste methode

Gemiddeld hebben onze klanten 6-10 laserbehandelingen nodig om de gewenste hoeveelheid definitieve ontharing te bereiken. De laserbehandelingen moeten tussen de 6 en 12 weken worden gehouden. Dit is afhankelijk van de lichaamslocatie van het ongewenste haar. Daarom is de winter een goed moment om te beginnen met laseren.

Je kunt zien waar dit naartoe gaat. Als je nu begint met laseren, ben je volgend voorjaar in goede vorm voor het komende bikiniseizoen. Je hebt immers meerdere laserbehandelingen nodig. De beste kliniek voor definitief ontharen is bij Sara Beauty Clinic

Waar kan ik definitief ontharen met de laser?

Aangezien we het hebben over aan de slag gaan, kan de volgende vraag zijn: ‘Waar kan ik mijn haar definitief ontharen?’ Een betere vraag zou zijn: “Waar kan het haar niet worden verwijderd?” We kunnen haar overal op het menselijk lichaam verwijderen met deze uitzonderingen: in de neus, in de oren en op de mannelijke geslachtsorganen.

Wil je beginnen met definitief ontharen bij de beste kliniek? Bel de professionals op het gebied van laserontharing bij Laser Ontharen Rotterdam 0031 6 14 71 49 77, en kom langs voor een gratis intakegesprek.