+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

Bikinilijn Laseren

Bikinilijn laseren in Rotterdam

Omgaan met ongewenste haar op je bikinilijn is vervelend en je zou zeggen zinloos. Als je je bikinilijn scheert, dan kun je een rode, geïrriteerde huid ontwikkelen. Als je je bikinilijn epileert, dan ben je een hele dag bezig en je bikinilijn waxen is vergelijkbaar met een middeleeuwse marteling. Hoewel je je in de winter afvraagt of de zomer ooit zal aankomen, moet er ondertussen iets aan je bikinilijn worden gedaan. Welke methode je ook kiest om je bikinihaar te verwijderen, je bikinihaar komt weer terug. Over een paar weken moet je je bikinilijn weer gaan scheren… of je laat je bikinihaar gewoon groeien. Bij Laser Ontharen Rotterdam hebben we de oplossing om definitief van je haar op je bikinilijn af te zijn; je bikinilijn laseren. Door je bikinilijn te laseren hoef je je nooit meer zorgen te maken ofdat jouw bikinilijn er wel goed uit ziet. 

Dus wil jij een mooie gladde bikinilijn? Een bezoek bij Laser Ontharen Rotterdam zal ervoor zorgen dat jouw bikinilijn klaar is voor de zomer! Onze ‘bikini’ opties voor bikini laseren zal ervoor zorgen dat u een zomer doorbrengt zonder u zorgen te maken over uw haar daar beneden!

Wat houdt de bikinilijn laseren in? 

Je kan je afvragen wat bikinilijn laseren nou precies inhoudt. Je bikinilijn laseren houdt in dat er door een laser je haarwortels worden vernietigd, waardoor er geen haar meer uit je haarwortels kunnen groeien. De laser bij Laser Ontharen Rotterdam geeft een beetje energie die wordt opgenomen door de haarwortels in je huid. De haarwortels in je huid zet deze energie om in warmte en zorgt er zo voor dat het haarwortel wordt vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien en ben je haarvrij bij je bikinilijn. Je bikinilijn laseren is de oplossing voor een gladde bikinilijn, zonder ontstekingen of irritaties bij je bikinilijn.

Verschillende laserbehandelingen voor verschillende vrouwen

Bij Laser Ontharen Rotterdam we verschillende bikini laser ontharing stijlen aan. En het beste van alles is dat elk bikini laser ontharing stijl een permanente oplossing is. Bedenk welke stijl jij wilt, en wij doen het voor je. Bikinilijn laseren is wat we bij laser ontharen Rotterdam doen.

Oke, dus hoe kunnen we je helpen om je voor te bereiden op lange dagen aan zee? Hier zijn twee verschillende opties om je klaar te maken om dat nieuwe bikini aan te trekken en je handschoenen tot november in de opslagbak te gooien!

Bikinilijn Klein
De bikinilijn klein is wat je onze old school bikini laser behandeling zou kunnen noemen. Het is de minimalistische benadering van je bikinilijn laseren. Deze manier van bikinilijn laseren, vermindert definitief het haar dat direct aan of net buiten het been van een bikini of slipje zou zitten. Het kan perfect zijn voor nieuwkomers op het gebied van bikinilijn laseren, tieners en mensen die zich zorgen maken over hoe zij het bikinilijn laseren tolereren.

Bikinilijn Groot
Dit is onze meest gevraagde bikinibehandeling. Het wordt ook wel de Braziliaanse bikini laser genoemd. Die naam is afgeleid van het voorkomen van strings op de stranden van Brazilië. Genoemd naar de populariteit van stringbikini’s in Brazilië, verwijdert de Brazilian Bikini Laser al je schaamhaar. Het is dus de trend in Brazilië om al het haar in de schaamstreek te verwijderen. Een Braziliaanse ontharingsbehandeling vermindert haar definitief van voor naar achter – met name de bikinilijn en het centrale voorste gedeelte, de schaamlippen en het perianale gebied. Je bikinilijn laseren is overal een string bikini aan. Als je wilt, kunnen we een strook achterlaten in het centrale voorste deel van de bikinilijn.

Is de bikinilijn laseren pijnlijk?

Of de bikinilijn laseren pijnlijk is, verschil per persoon. Net als de oksels is de bikinilijn laseren meestal wel pijnlijker. Echter is het ongemak die u ervaart tijdens het bikinilijn laseren, de lange termijn resultaten zeker waard.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor de bikinilijn?

Over het algemeen geldt dat de benodigde aantal laserbehandelingen tussen de 6-8 laserbehandelingen zitten. Echter kan het aantal benodigde laserbehandelingen per persoon verschillen, omdat het aantal benodigde laserbehandelingen afhankelijk is van onder andere het huid en haartype.

Hoelang blijven de effecten van bikinilijn laseren aanhouden?

Na het voltooien van 6 tot 8 laserbehandelingen, zul je merken dat je haren (als die er nog zijn) erg zwak worden en vallen voordat je het beseft. Studies hebben aangetoond dat velen blijvende resultaten zullen ervaren, terwijl anderen elke 6 tot 12 maanden moeten worden bijgewerkt, afhankelijk van hun hormonale balans (of onbalans in het geval van PCOS).

Is het beschamend om je bikinilijn te laseren?

Sommige vrouwen schamen zich om de bikinilijn te laseren, echter is dit bij Laser Ontharen Rotterdam één van de normaalste zaken. Het is begrijpelijk dat laserbehandelingen bij de bikinilijn beschamend of intimiderend is maar dat hoeft Laser Ontharen Rotterdam niet het geval te zijn. 

 

Hoe vaak we de bikinilijn scheren of waxen, de bikinilijn ziet er nooit helemaal glad en onberispelijk uit. Of het nu gaat om een branderig gevoel door een scheermes, ingegroeide haren of stoppels die terug groeien na het scheren in de ochtend, ze zijn meestal het meest opvallend op de minst geschikte momenten. Alles rondom de bikinilijn lijkt thuis netjes genoeg in de spiegel, maar het zonlicht op het strand onthult altijd de plekken rondom de bikinilijn die we vergeten zijn te scheren. Daarom raken heel veel vrouwen geïnteresseerd in een laser ontharing behandeling bij Laser Ontharen Rotterdam. Je bikinilijn laseren zorgt er namelijk voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken of je je bikinilijn goed hebt geschoren. Wil jij ook je ongewenste haargroei bij de bikinilijn definitief laten ontharen en het regelmatig scheren of pijnlijke waxen achterwege laten? Kom dan langs bij Laser Ontharen Rotterdam voor een gratis intakegesprek.